Om os

Åbningstider Hjermvej 10 7500 Holstebro:

Mandag 11-17.00

Tirsdag 11-17.00

Onsdag 11-17.00

Torsdag 11-17.00

Fredag 11-17.30

Lørdag 10-13.00

 

Lukkedage:

Uge 10 pga. Hest og Rytter Messen i Herning

Skærtorsdag,Langfredag, PåskeLørdag, Påskedag, 2. Påskedag, Bededag, KristiHimmelfartsdag, 2. Pinsedag

24,25,26,31 December + 1 Jan  

 

 

Unicorn Ridesport startede tilbage i 1989 da Janni Thermann slog dørene op til den første Unicorn Ridesport beliggende i Danmarksgade i Holstebro. Efter 19 år bag disken solgte hun i 2008 butikken til Ditte Pagter Felletoft.


Butikken ligger nu på Hjermvej 10, ved Bilka og Nyholm centeret hvor tilkørsels- og parkerings forholdene er optimale – selv med hestetrailer. Med de nye lokaler er butikken i dag den største i Midt - Vestjylland med et kæmpe udvalg af udstyr til såvel hest som rytter. Butikken er dejlig rummelig og overskuelig – perfekt til at gå og studere de mange varer, mens familien kan hvile sig i det hyggelige cafehjørne. 

I shoppen finder du Vestjyllands største udvalg af rideudstyr og vi lægger stor vægt på at hjælpe enhver kunde - hvad end du er konkurrence- eller skovtursrytter. Vi er til for vores kunder og ønsker at gøre en forskel! 

Ditte Pagter Felletoft

Jeg købte i 2008 Unicorn Ridesport, hvor drømmen om en selvstændig tilværelse gik i opfyldelse. Jeg har siden barnsben været i en hestestald og er stadig aktiv rytter i det omfang tiden tillader det.

Jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe mine kunder bedst muligt og det betyder meget man i min butik, føler sig velkommen og kommer herfra med den rigtige vare og en god oplevelse. 
 

Pia Andersen

Pia blev ansat i April 2016. Pia er ansat til hovedsageligt, at varetage opgaverne der er med webshoppen, men samtidig klare opgaver i butikken.
Pia er aktiv stævnerytter inden for både dressur og spring, og har flere heste sammen med hendes familie.

Jeanett Obel Mortensen

Jeanett blev ansat i August 2017 og er vores ihærdige hjælpepige som hjælper til i travle perioder, til dagligt går Jeanett på Handelsskole og har 2 heste i stalden som hun holder i gang. 

Bibs

Bieber som han rigtig hedder kom til Unicorn i August 2012 og er butikkens darling, han er at finde i butikken næsten hver dag og elsker sin tilværelse som butikshund.