Om os

Åbningstider Hjermvej 10 7500 Holstebro:

Mandag 11-17.00

Tirsdag 11-17.00

Onsdag 11-17.00

Torsdag 11-17.00

Fredag 11-17.30

Lørdag 10-13.00

 

Lukkedage:

Uge 10 pga. Hest og Rytter Messen i Herning

Skærtorsdag,Langfredag, PåskeLørdag, Påskedag, 2. Påskedag, Bededag, KristiHimmelfartsdag, 2. Pinsedag

24,25,26,31 December + 1 Jan  

 

Unicorn Ridesport startede tilbage i 1989 da Janni Thermann slog dørene op til den første Unicorn Ridesport beliggende i Danmarksgade i Holstebro. Efter 19 år bag disken solgte hun i 2008 butikken til Ditte Pagter Felletoft.


Butikken ligger nu på Hjermvej 10, ved Bilka og Nyholm centeret hvor tilkørsels- og parkerings forholdene er optimale – selv med hestetrailer. Med de nye lokaler er butikken i dag den største i Midt - Vestjylland med et kæmpe udvalg af udstyr til såvel hest som rytter. Butikken er dejlig rummelig og overskuelig – perfekt til at gå og studere de mange varer, mens familien kan hvile sig i det hyggelige cafehjørne. 

I shoppen finder du Vestjyllands største udvalg af rideudstyr og vi lægger stor vægt på at hjælpe enhver kunde - hvad end du er konkurrence- eller skovtursrytter. Vi er til for vores kunder og ønsker at gøre en forskel! 

Ditte Pagter Felletoft

Jeg købte i 2008 Unicorn Ridesport, hvor drømmen om en selvstændig tilværelse gik i opfyldelse. Jeg har siden barnsben været i en hestestald og er stadig aktiv rytter i det omfang tiden tillader det og er "pony-mor" for min lille datter og hendes pony. Jeg sætter en stor ære i at kunne hjælpe mine kunder bedst muligt og det betyder meget man i min butik, føler sig velkommen og kommer herfra med den rigtige vare og en god oplevelse. 


Emma Ulsø Filtenborg

 

Emma blev ansat August 2018 og tager sig rigtig godt af butikkens udseene og udstillinger samt kunde betjening/rådgivning.

Hvis der er nogen som kan " groome" en hest - ja så er det Emma! hun har stor erfaring inde for det felt pga. tidligere jobs ved professionelle rytter her i Danmark.

Emma har sin DV hoppe "Welle" samt hendes gamle pony "Lille Lys" i stalden

Jeanett Obel Mortensen

Jeanett blev ansat i August 2017 og er vores ihærdige hjælpepige som hjælper til i travle perioder, til dagligt går Jeanett på Handelsskole og har 2 heste i stalden som hun holder i gang. 

Bibs

Bieber som han rigtig hedder kom til Unicorn i August 2012 og er butikkens darling, han er at finde i butikken næsten hver dag og elsker sin tilværelse som butikshund.