Om os

Åbningstider Hjermvej 10 7500 Holstebro:

Mandag 11-17.00

Tirsdag 11-17.00

Onsdag 11-17.00

Torsdag 11-17.00

Fredag 11-17.30

Lørdag 10-13.00

 

 

Lukkedage: 2022

7 til og med 15 marts pga Hest og rytter messen i Herning

Skærtorsdag,Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, Bededag, KristiHimmelfartsdag, 2. Pinsedag, Grundlovsdag, 24,25,26,31 December + 1 Jan  

 

 

Unicorn Ridesport startede tilbage i 1989 da Janni Thermann slog dørene op til den første Unicorn Ridesport beliggende i Danmarksgade i Holstebro. Efter 19 år bag disken solgte hun i 2008 butikken til Ditte Pagter Felletoft.


Butikken ligger nu på Hjermvej 10, ved Bilka og Nyholm centeret hvor tilkørsels- og parkerings forholdene er optimale – selv med hestetrailer. Med de nye lokaler er butikken i dag den største i Midt - Vestjylland med et kæmpe udvalg af udstyr til såvel hest som rytter.

Butikken er dejlig rummelig og overskuelig – perfekt til at gå og studere de mange spændende varer 

I shoppen finder du Vestjyllands største udvalg af rideudstyr og vi lægger stor vægt på at hjælpe enhver kunde - hvad end du er konkurrence- eller skovtursrytter. Vi er til for vores kunder og ønsker at gøre en forskel og finde det helt rette til netop den enkelte kundes behov.

 

 

 

Ditte Pagter Felletoft Thomsen

Mit navn er Ditte, og jeg er indehaver af Unicorn Ridesport. 

Jeg købte i 2008 Unicorn Ridesport, hvor drømmen om en selvstændig tilværelse gik i opfyldelse.

Jeg har siden barnsben været i en hestestald og er stadig aktiv rytter i det omfang tiden tillader det.

Privat bor jeg sammen med min mand Søren og vores datter Andrea på vores gård "Lille Sølyst" hvor vi har vores heste, jeg rider dressur på min hest Renæssance efter Romanov og hjælper Andrea med hendes pony Amir derudover har vi yderligere 3 skønne heste i stalden

Jeg sætter en utrolig stor ære i at kunne hjælpe mine kunder bedst muligt og det betyder meget, at man i min butik, føler sig velkommen og kommer herfra med den rigtige vare og en god oplevelse. 

 

 

Jeanett Obel Mortensen

Mit navn er Jeanett, og jeg blev ansat i Unicorn Ridesport i August 2017 først som hjælpepige og da jeg blev student fra handelsskolen 2020 og startede jeg op som elev og har min primære funktion samt ansvar for butikkens webshop, men er også ofte at finde i butikken. 

Jeg har 2 heste i stalden, Brogårdens La-Qúezell og Painters Pride, begge heste rider jeg dressur på. 

 

 

 

Anne Byskou Winther Jakobsen

Mit navn er Anne, og jeg blev ansat i Unicorn Ridesport i November 2019 og har min primære funktion på hjemmesiden, men jeg elsker også at være ude og hjælpe i butikken. 

Jeg har en særlig interesse i bl.a. plejeprodukter og shine af hesten.

Privat bor jeg i Fjaltring, sammen med min mand Casper, vores to hunde og vores kat.

Jeg har været vidt omkring i hesteracer, og har en fortid som både spring - og dressurrytter, men har nu shetlandsponyen Frøns og haflingerhoppen Annabell, som venter føl i 2021.

 

 

 

 

Yasmin Holm 

Mit navn er Yasmin, og jeg blev ansat i Unicorn Ridesport i December 2020. Til dagligt læser jeg til fysioterapeut, desuden dette er jeg aktiv springrytter sammen med min hest, Unicorn´s Cliché.